Louis Tomlinson sa vracia na hudobnú scénu so svojím novým singlom We Made It, ktorý je ódou na tínedžerskej sny a mladistvé lásky. Pesnička je inšpirovaná prežúrovanými nocami v Manchestri za čias vzniku kapely One Direction.

"Refrén je tiež o mne a mojich fanúšičkách. Medzi nami, stálo ma to veľa odhodlania vrátiť sa do tých rokov. Musel som tvrdo pracovať, veľa sa o sebe naučiť. Cítim sa akoby som vyrážal na turné, kde budem spievať tieto pesničky fanúšikom, aby som tak začal novú etapu svojej sólovej kariéry."

We Made It je prvou skladbou, ktorú Louis zverejnil a ktorá sa zároveň objaví na jeho pripravovanom sólovom debutovom albume. Ten ponesie meno Walls a vyjde 31. januára 2020. Keď sa Louise spýtate, kvôli čomu sa vydal na sólovú dráhu a vrátil sa na koncertné pódiá, odpovie jedno slovo: pesničky. Po hitoch s Bebe Rexhou a Steve Aoki z roku 2017 sa rozhodol, že chce byť umelcom, ktorý tvorí zvuk sám podľa seba a má čo povedať.


"Bol to určite dlhší proces, kedy som začal hudbu chápať úplne inak," hovorí Louis. "Mám svoj vlastný hudobný vkus a nechcem bojovať s nikým ďalším. Keď som vyrastal, pop pre mňa symbolizovali Arctic Monekys, Oasis, The Killers a Amy Winehouse. Časy sa samozrejme menia. Momentálne sa nazýva popom urban a street žáner, čo je niečo, čo ma veľmi neoslovuje. Jasne, môžem skladať také pesničky, ale nikdy to nebude nič zo mňa. Pre mňa bolo otázkou, ako spojiť svoj vlastný vkus s vkusom svojich fanúšikov."

Ako člen boybandu One Direction Louis Tomlinson predal viac ako 100 miliónov nahrávok. A dohromady so svojimi sólovými singlami nazbieral dokonca viac ako bilión streamov. "Cítim sa teraz ako úplne nový umelec. Chvíľu to trvalo, než som sa v tejto pozícii začal cítiť komfortne, naučil dôverovať sám sebe a uistil sa, čo naozaj chcem. Ale teraz sa cítim najistejší za celý čas, čo sa v hudobnej brandži pohybujem, a to ako skladateľ aj ako spevák. A jasné, chcem byť úspešný, ale najdôležitejšie je, čo hudba znamená pre mňa a pre moje fanúšikov. To je priorita. Na ten zvyšok si počkáme a uvidíme."

Informácie a foto pochádzajú zo Sony Music.
Foto: Facebook.com/louis.tomlinson