Séria komorných koncertov s kvalitným videozáznamom In Between Books Sessions prednedávnom uzavrela svoju štvrtú sezónu. Tá bola značne ovplyvnená pandémiou, no jej tvorcovia už pripravujú program na ďalší rok. Opäť tak hľadajú nové tváre slovenskej a stredoeurópskej regionálnej scény, ktoré by radi uvítali vo svojom projekte.

Ak sa chcete pridať k objavom ako Blanch a Darkness Positive, ktorí v In Between Books Sessions hrali ešte dlho pred vydaním svojich debutových albumov, či k známejším domácim i zahraničným menám, ako sú Katarína Máliková, Bad Karma Boy, Isobutane, Low Roar alebo Cat Clyde, tak sa do 15. januára prihláste do otvorenej výzvy - Open Call 2021.


In Between Books Sessions je projekt, ktorý spája koncept živých komorných koncertov a live sessions v útulnom prostredí medzi knihami. Tieto sessions sú profesionálne zaznamenané a spracované, a podobne ako NPR Tiny Desk či KEXP sessions vychádzajú na YouTube kanáli projektu. Videá v ňom majú po štyroch rokoch fungovania už viac ako 160-tisíc pozretí.

Projekt aktuálne pôsobí v priestoroch Kabinetu pomalosti v Novej Cvernovke v Bratislave, no ako v minulosti, tak aj v roku 2021 chystá i ďalšie spolupráce s viacerými priestormi či festivalmi.


Informácie redakcii Hudba.sk poskytol Daniel Bdžoch. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Facebook.com/IBBSessions