Člen formácie The Black Eyed Peas Will.i.am prezradil, že počas polčasovej prestávky 46. ročníka Super Bowlu vystúpi Madonna spolu s populárnou dvojicou LMFAO. Extravagantné duo by malo ozvláštniť vystúpenie americkej speváčky počas prestávky zápasu, ktorý je vyvrcholením sezóny v zámorskej profesionálnej lige amerického futbalu. Podujatie sa bude konať 5. februára 2012 na Lucas Oil Stadium v Indianapolise.

"Tento rok sa idem na Super Bowl pozrieť na moju skupinu LMFAO, ktorá vystúpi s Madonnou," povedal Will.i.am počas rozhovoru pre rádio Capital FM. LMFAO patria pod jeho label Will.i.am Music Group. The Black Eyed Peas vystúpili počas polčasovej prestávky Super Bowlu minulý rok spolu so špeciálnymi hosťami Usherom a Slashom.

Vystúpenie Madonny na Super Bowle potvrdili po dlhých špekuláciách minulý rok v decembri. Na zápase by mala vystúpiť i hip-hopová hviezda Nicki Minaj, ktorá s popovou legendou spolupracovala na pripravovanom singli Give Me All Your Love. V minulosti sa na podujatí naživo predviedla legendárna skupina The Who (2010), Bruce Springsteen a jeho E Street Band (2009), Toma Pettyho a The Heartbreakers (v roku 2008), Princa (2007), The Rolling Stones (2006), Paula McCartneyho (2005) či Janet Jackson. Tá sa v roku 2004 postarala o veľký škandál, keď počas šou odhalila svoj pravý prsník.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Matt Sayles

Súvisiaci interpreti: Madonna