Barbadoská speváčka Rihanna bude hviezdou nového britského programu, ktorý sa zameria na hľadanie talentovaných módnych návrhárov. Hudobná hviezda bude tiež výkonnou producentkou programu, ktorý začnú vysielať na britskej televíznej stanici Sky Living toto leto.

"Vždy som veľmi milovala módu. Je to neustály zdroj inšpirácie v mojom živote," povedala speváčka. V novom módnom programe budú súťažiaci spĺňať úlohy a vytvárať outfity pre hudobníkov a celebrity. "So svojou svetovou reputáciou a vášňou pre štýl je Rihanna správnou osobou, ktorá by mala nájsť nádejného dizajnéra, ktorý si zaslúži šancu, aby prerazil do súťaživého sveta módy," povedala televízia vo vyhlásení.

Jednou z úloh pre súťažiacich bude pomôcť navrhnúť outfit, v ktorom Rihanna vystúpi toto leto na Wireless festivale v Londýne. Známa speváčka bude mať na starosti kasting a bude pomáhať i pri postprodukcii pripravovaného programu. Pri hľadaní nadaných dizajnérov Rihanne pomôže i britská speváčka v súčasnosti neaktívnej dievčenskej formácie Girls Aloud Nicola Roberts.

Dvadsaťtriročná hviezda z Barbadosu má na konte šesť štúdioviek. Zatiaľ poslednú s názvom Talk That Talk vydala v novembri minulého roka. K jej najúspešnejším hitom patria SOS, Umbrella, Don't Stop the Music, Rude Boy, či We Found Love. Je držiteľkou štyroch cien Grammy, 18 Billboard Music Awards, piatich American Music Awards, jednej BRIT Award, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení.

Zdroj: SITA
Foto: Rihannanow.com

Súvisiaci interpreti: Rihanna