Po úspešnom prvom ročníku sa budú aj tento rok konať v Zámockom parku a Amfiteátri Sereď konať koncerty svetových hviezd pod hlavičkou festivalu In Castle. Jednou z nich je legendárna hard-rocková skupina Whitesnake, ktorej šou je na programe v piatok 5. júla 2019.

Skupina, ktorú v roku 1978 založil bývalý spevák skupiny Deep Purple David Coverdale, sa v Seredi zastaví v rámci turné k pripravovanému trinástemu štúdiovému albumu Flesh & Blood. Okrem noviniek sa samozrejme môžete tešiť aj na overené hity ako napríklad Here I Go Again, Is This Love či Still Of The Night.

Whitesnake sa predstaví v zložení David Coverdale (spev), Reb Beach (gitary), Joel Hoekstra (gitary), Michael Devin (basgitara), Tommy Aldridge (bicie) a Michele Luppi (klávesy).

"Veľmi sa tešíme, že v lete 2019 zahráme na In Castle v Seredi na Slovensku. Spolu s vami, našimi fanúšikmi, si pripomenieme 40. výročie kapely Whitesnake, viac ako štyri dekády 'plazej' zábavy. Ďakujeme všetkým fanúšikom za zážitky a stretnutia. Za tie roky sú vás milióny a my sme poctení... Pozývame vás na náš koncert,“ odkazuje fanúšikom Coverdale.


Séria letných koncertov pod holým nebom In Castle odštartovala v roku 2018 koncertmi hviezd rôznych žánrov a období, ako sú Apocalyptica, Goran Bregović, Clean Bandit, Papa Roach či Suzi Quatro. Podľa ohlasov sa v prostredí plnom krásnych starých stromov cítili príjemne mnohí návštevníci zo Slovenska i zo zahraničia a pochvaľovali si aj účinkujúci.

Po skúsenostiach z minulého leta organizátori - Agentúra KVAS a Dom Kultúry Sereď - pripravujú niekoľko nových vylepšení a nápadov na plynulejší priebeh koncertov. Druhý ročník prinesie okrem Whitesnake (5.7.) aj nu metalovú stálicu Limp Bizkit (23.7.). Ďalšie mená budú zverejnené postupne.

Vstupenky:  


Redakciu Hudba.sk informovala Bibiána Grebeňová Šedivá z Agentúry KVAS. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Whitesnake