Legendárna rocková kapela U2 vydá 17. marca album Songs Of Surrender, ktorý prinesie 40 kľúčových piesní írskej formácie, ktoré hudobníci nahrali v priebehu ostatných dvoch rokov v nových aranžmánoch a niektorým skladbám dokonca pozmenili aj texty. V niektorých hudobníci dokonca pozmenili aj texty.


Na celý proces producentsky dohliadal samotný The Edge. Na albume sa objavia nesmrteľné piesne, ako With Or Without You, One alebo Beautiful Day. Ochutnávka v podobe hitu Pride (In The Name Of Love) je už teraz dostupná na všetkých streamingových platformách.

"Hudba vám dáva možnosť cestovať v čase. A nás začalo zaujímať, aké by to bolo, preniesť naše rané piesne do 21. storočia," hovorí The Edge. "To, čo začalo ako experiment, sa rýchlo vyvinulo v posadnutosť a množstvo našich piesní podľahlo novým interpretáciám. Nové tempo, tóniny a v niektorých prípadoch aj úplne nové akordy a texty," približuje.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Karolína Zboniaková z vydavateľstva Universal Music. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: U2