Steel Aréna v Košiciach bude tohtoročné 7. narodeniny oslavovať veľkolepým žúrom s názvom Noc 7 hviezd. Dokonalú číselnú symboliku zvýrazňuje aj dátum, pretože party s prominentnými hudobnými hosťami sa začína 7. mája a trvať bude sedem hodín.

Zo slovenskej scény prídu Steel Aréne zablahoželať Marián Čekovský, Anita Soul and Live Band, Rytmus a Ego s podporou DJ Anysa a zostava Cafe Del Fun/Dj Popper. Ako v tejto súvislosti s úsmevom odkázal Ego: "Bude to noc, počas ktorej budú padať hviezdy, preto si príď dať s nami spanilú jazdu!" Zároveň nie je vylúčené, že predvedie aj niečo zo svojej širokej palety športového talentu. "Jedným z najväčších športových výkonov, ktorým sa môžem pochváliť, je boxerský zápas, ale v bratstve si v mojom prípade najviac vážia salto z lanovky," potvrdil, že žijeme len raz.

Vstupenky:  Predpredaj.sk 


Z USA sa na Slovensko teší pop diva Terri B, ktorá napr. pre Sarah Connor napísala piesne Paradise, či Call Me a ako vokalistka spolupracuje, okrem iných, aj s Davidom Guettom. Headlinerom večera bude momentálne najúspešnejší a najžiadanejší švajčiarsky DJ a producent DJ Antoine. Ten si celosvetovú slávu získal tanečným megahitom Welcome to St. Tropez. O tom, že ide o hviezdu najväčšieho formátu, svedčí tridsaťštyri zlatých, štyri platinové a jedno dvojplatinové ocenenie na svetových hudobných trhoch. Na Slovensko má príjemné spomienky a hoci tu už odprezentoval skladby zo svojho aktuálneho albumu Sky Is The Limit, jeho aktuálny set obsahuje aj skladby, ktoré slovenské publikum doteraz nemohlo počuť. 

Pozvánkou na Noc 7 hviezd, ktorá je súčasťou osláv Dňa mesta Košíc, bude aj oficiálna Warm Up Party v košickom Ibiza Clube, na ktorej 30. apríla zahrajú Cafe Del Fun.

Zdroj: PR (Imrich Makó)
Foto: Ján Zemiar

Súvisiaci interpreti: Dj Antoine, Ego