Prešovská hudobná stálica IMT Smile presne pred dvoma týždňami vydala digitálne a na CD svoj dvanásty štúdiový album. Teraz sa fanúšikovia dočkali aj avizovanej vinylovej LP platne, ktorá ponúka nielen výnimočný zvuk ale aj vizuálne spracovanie.

"Červená farba a magická atmosféra obalu LP dopĺňa celú vizuálnu stránku diela, ktorú pre skupinu pripravil Peter Ivan, ktorý s kapelou spolupracuje od roku 2002," hovorí Ivan Tásler, ktorý má z ďalšieho vinylového kúsku v diskografii IMT Smile veľkú radosť. Na jeho príprave si kapela dala záležať po všetkých stránkach.

"O LP sme uvažovali od začiatku prác na novom albume. Jeho výrobe sme prispôsobili aj časový plán nahrávania, výroby zvukového mastra, priamo pre LP. Som presvedčený, že LP bude pre fanúšikov nielen zvukový zážitok, ale tiež vizuálny. Peter sa s tým naozaj vyhral a vzniklo jedno komplexné dielo. Je na ňom cítiť to všetko, čo sme do toho všetci dali, to, ako spolu robíme a ako to funguje," dodáva spevák a skladateľ.

To, že skupina IMT Smile patrí medzi absolútnu špičku slovenskej hudobnej scény, potvrdzuje nielen tempo, akým sa vypredalo niekoľko koncertov v rámci ich IMT Smile Summer Tour 2021, ale tiež viac ako 1,3 milióna zhliadnutí videoklipu k singlu Miesto s Benom Cristovaom. Miliónovú hranicu pritom prekonal už za mesiac po zverejnení.

Prečítajte si recenziu: Pop, reggae alebo rock'n'roll? Album Srdce Rozum Blvd od IMT Smile ponúka všetko


Zoznam skladieb na LP Srdce Rozum Blvd:

A1: Srdce/Rozum
A2: Miesto (+ Ben Cristovao)
A3: Tu alebo tam
A4: I Want You
A5: Dážď (+ Nela Pocisková)

B1: Navždy

B2: Peaceful Village (+ Winston Reedy)
B3: Z očí do očí
B4: Ako jeden
B5: Príliš osobná známosť (+ Nikol Štíbrová)

Album môžete počúvať vo všetkých streamovacích službách.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music. Tlačovú správu sme upravili.

Súvisiaci interpreti: IMT Smile