Kapela Medial Banana sa na leto hlási s novým veselým klipom. Chalani si na festivalovú koncertnú šnúru pripravili vizuál k jednej z ich najpopulárnejších nových skladieb. Či už preferujete espresso, cappuccino, ristretto, macchiato, flat white alebo obyčajného turka, nový klip ku pesničke Káva od Medial Banana si zaručene zamilujete.

"Mám, mám, mám rád kávu, po ránu, na obed a k večeru dám ju!" spieva skupina Medial Banana v skladbe Káva z ich albumu Rockin' It. Najnovší zábavný klip v réžii Braňa Vinczeho vykresluje bežný deň každého zo šiestich členov kapely a ich cestu na spoločné stretnutie. Každého deň vyzerá samozrejme úplne inak, všetci si však vedia vychutnať svoju šálku kávy popri každodenných aktivitách.

Natáčanie trvalo 3 dni a medzi lokalitami sú miesta ako NuSpirit Bar, kaviareň Coffeeshop Company, posilka FitCamp, športová hala Hangair, skatepark, obchod s vinylovými platňami, holičstvo či plaváreň. Či sa chalanom podarilo stretnúť sa už dozviete z klipu. Pozornému oku a ani uchu neujde, že v závere videa sa nachádza malý teaser na ďalší klip z dielne Medial Banana, ktorým bude tanečný hit Bomboclaat.


Skupina má počas leta kalendár plný vystúpení. Predstavia sa napríklad na festivaloch Rock Show Vráble (15.7.), Žákovic Open (21.7.), Grape (12.8.) či Uprising (26.8.). Zavítajú aj do Košíc (5.8.), Liptovského Hrádku (18.8.) či Bardejova (27.8.).

Redakciu Hudba.sk informoval Sveťo Moravčík z agentúry Kulturise.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Medial Banana