Austrálska speváčka a herečka Kylie Minogue tvrdí, že našla pravú lásku. Päťdesiatjedenročná rodáčka z Melbourne vyše roka randí s kreatívnym riaditeľom magazínu GQ Paul Solomonsom.

"Kto tvrdí, že nemôžete byť neskôr počas života sentimentálny a romantický? Najmä, keď nájdete dobrú a pravú lásku," povedala Kylie Minogue v rozhovore pre britský denník Daily Mirror pri zmienke spoločných romantických fotiek páru.

Ako ďalej uviedla, je vďačná, že má takého dobrého priateľa. "Ešte viac sa cítim vďačná a šťastná za to, že ho mám teraz vo svojom živote. Naozaj sa o mňa stará," prezradila speváčka, ktorá sa o svojom súkromí rozhovorila v rámci propagácie svojej novej výberovky najväčších hitov.

Tá vychádza práve dnes pod názvom Step Back in Time: The Definitive Collection a okrem úspešných singlov ako Can't Get You Out of My HeadSpinning AroundIn Your Eyes, Slow a mnohých ďalších na nej nájdete aj doposiaľ nevydanú skladbu New York City, ktorá vznikla počas nahrávania jej ostatného, v poradí štrnásteho štúdiového albumu Golden (2018).


Kylie Ann Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete. Prvú nahrávku s jednoduchým názvom Kylie vydala v roku 1988, pričom doteraz ponúkla 14 štúdioviek. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už o rok vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné.


Zdroj: SITA (mirror.co.uk) + Hudba.sk
Foto: facebook.com/kylieminogue

Súvisiaci interpreti: Kylie Minogue