Bratislavskí Mofokiller zasiahnutí pozitívnymi vibráciami na chvíľu vystúpili z temnoty a spojili sa s Tomášom Buronom, frontmanom Rust2Dust. Z tohto spojenia vzišla pohodová skladba Chceš ma nájsť, ktorá má prinútiť poslucháčov kývať hlavou do rytmu a usmievať sa.

"Chceš ma nájsť je taký náš mačkopes. Nakŕmili sme ho hip-hopom, country a metalom, no a on si začal šťastne štekať, mňaukať a vrtieť chvostom. Navyše, pri videoklipe sme sa parádne zabávali. Takže výsledok je naozaj veľmi pozitívny," hovorí o novinke Miro Beka - spevák, basgitarista a zvukár. "Ľudia stále hľadajú niečo. Túžime po láske, pravde, šťastí alebo rovnováhe. Ale čo ak to niečo hľadá nás. Nepozerajme sa na svet len cez seba a otvorme sa. Nechajme sa nájsť," poodhaľujú členovia Mofokiller posolstvo skladby Chceš ma nájsť.

V novinke sa spojili s frontmanom Rust2Dust. "Tomáš Buron je podľa nás jeden z top 5 rockových frontmanov na Slovensku. Veľmi nás potešilo, že ochotne pristúpil na spoluprácu. Predstavili sme mu hotovú skladbu. On ju však bez hanby prepísal," prezrádza gitarista, skladateľ a textár Matúš Cíger. Najnovší videoklip sa natáčal v Bratislave a blízkom okolí. Ide už o tretí videoklip, ktorý si kapela natáčala a produkovala sama.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Matúš Cíger. Text správy sme upravili.