Legendárny priekopník britského synthpopu a elektronickej scény Gary Numan zverejnil singel My Name Is Ruin, ktorý vyšiel na značke BMG ako prvá ukážka z pripravovaného albumu Savage. Najnovšiu tvorbu aj kultové hity z prelomu 70. a 80. rokov predstaví na jeseň v rámci svojho premiérového koncertu na Slovensku.

Nový klip pre svoj idol režíroval Chris Corner, asistovali mu pri tom jeho dlhoročná spoluhráčka z IAMX Janine Gezang a jej sestra Lydie Gezang. Chris predtým pre Garyho Numana nakrútil videoklip I Am Dust z predošlého albumu Splinter (2013). Novinka podľa prvých ohlasov patrí medzi najlepšie videá v Numanovej kariére.

Lokácie, v ktorých vznikal, sú pusté, suché, zakázané a neuveriteľne horúce. Ideálny vizuál pre album, ktorým chce spevák poukázať na možnú budúcnosť sveta zničeného globálnym otepľovaním. Spolu so spevákom môžete v novinke vidieť aj počuť jeho najmladšiu, len 11-ročnú dcéru Persiu, ktorá svoju úlohu perfektne zvládla.


Singel My Name Is Ruin budú môcť slovenskí fanúšikovia počuť aj vo vysielaní slovenských alternatívnych rádií. Album Savage vyjde 15. septembra a už teraz sa môžete tešiť na prvý slovenský koncert, ktorý Numan odohrá 24. októbra v bratislavskom MMC

Prečítajte si: Legendárny Gary Numan vystúpi na jeseň prvýkrát na Slovensku!

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Viac sa o koncerte dozviete aj na Facebook evente.

Gary Numan vystúpi prvýkrát na Slovensku Zdroj: PR

Zdroj: PR článok - RETRO.GIGS Promotion
Foto: Facebook.com/GaryNumanOfficial

Súvisiaci interpreti: Gary Numan