Waleská rocková kapela Stereophonics vydá 3. novembra album Scream Above The Sounds. Formácia už z očakávanej novinky predstavila prvý singel. Nahrávka bude obsahovať dovedna jedenásť piesní.

Muzikanti vydali svoj zatiaľ posledný album Keep The Village Alive v septembri 2015. S nahrávkou sa im podarilo dobyť UK Chart. Zo štúdiovky, ktorá obsahuje desať skladieb, pochádzajú single ako napríklad C'est la Vie, I Wanna Get Lost with You alebo White Lies.

Pilotným singlom albumu Scream Above The Sounds je nahrávka All In One Night. Skupina k skladbe nakrútila aj videoklip.


Tracklist albumu Stereophonics - Scream Above The Sounds:

1. Caught By The Wind
2. Taken A Tumble
3. What’s All The Fuss About?
4. Geronimo
5. All In One Night
6. Chances Are
7. Before Anyone Knew Our Name
8. Would You Believe?
9. Cryin' In Your Beer
10. Boy On A Bike
11. Elevators

Stereophonics vznikli v roku 1992 a debutovali o päť rokov neskôr albumom Word Gets Around. V roku 1999 uviedli na trh druhú štúdiovku Performance And Cocktails s hitmi The Bartender And The Thief, Just Looking či Pick A Part That's New, pričom sa im s ňou po prvý raz podarilo dobyť UK Chart.

Rebríček ovládli aj s treťou štúdiovkou Just Enough Education To Perform (2001) obsahujúcou single Mr. Writer, Have A Nice Day, Step On My Old Size Nines, Handbags And Gladrags a Vegas Two Times, a tiež s nasledujúcimi nahrávkami You Gotta Go There To Come Back (2003), Language. Sex. Violence. Other? (2005) a Pull The Pin (2007).

Následne vydali albumy Keep Calm And Carry On (2009), Graffiti On The Train (2013) a spomínaný Keep The Village Alive. V súčasnosti tvoria kapelu Kelly Jones (spev, gitara, klávesy), Richard Jones (basgitara, klávesy), Adam Zindani (gitara) a Jamie Morrison (bicie).

Zdroj: SITA
Foto: FB.com/stereophonics

Súvisiaci interpreti: Stereophonics