K interpretom, ktorí svoje piesne predvedú na tohtoročnom udeľovaní MTV Video Music Awards, sa pridali barbadoská hviezda Rihanna a spevák Frank Ocean. Na svojej webstránke o tom informovala televízia MTV. Vystúpia tiež One Direction, Alicia Keys, Taylor Swift, Green Day či Pink.

V pondelok zverejnili aj mená ďalších osobností, ktoré budú odovzdávať sošky za najlepšie videá. Budú to Andy Samberg, Rashida Jones, 2 Chainz, Kesha a skupina The Wanted. Dlhšie známa je účasť Miley Cyrus, Wiza Khalifu, Maca Millera či pätice gymnastiek z amerického olympijského tímu prezývaných Fierce Five, ktoré získali zlatú medailu na nedávnych olympijských hrách v Londýne.

Najviac sošiek na MTV Video Music Awards môže získať práve spomínaná Rihanna, ktorá si vyslúžila desať nominácií. Niekoľko nominácií má na konte aj Drake, Katy Perry, Beyoncé, Coldplay, Frank Ocean, M.I.A. alebo Watch the Throne.

Slávnostné odovzdávanie cien sa uskutoční 6. septembra v Staples Center v Los Angeles a moderátorom večera bude herec a komik Kevin Hart.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Evan Agostini

Súvisiaci interpreti: Rihanna