V sobotu 13. októbra sa Bratislava opäť zahalí do čierneho. Nekonečné čakanie na nový album Depeche Mode si môžu fanúšikovia skrátiť ďalšou zo série Depeche Mode párty v Nu Spirit Clube. Tentokrát aj s exkluzívnym hosťom.

Jedna z najlepších slovenských kapiel Lavagance sa predstaví so špeciálnym live setom pripraveným výlučne pre túto akciu. Budú totiž hrať skladby od britskej legendy. "Je to zaujímavý nápad, veľmi sa nám páčil, ešte aby sme to stihli dobre naskúšať. Stále nevieme, ktoré z množstva skladieb si vyberieme. Je ich veľa, ktoré by sme chceli, každý z nás má svoje obľúbené," prezradili členovia skupiny Lavagance.

Depeche Mode aktuálne nahrávajú svoj v poradí štrnásty štúdiový album, ktorého vydanie je naplánované na budúcoročnú jar. Následne by mali v rámci svojho turné opäť zavítať aj do Bratislavy. Táto informácia však zatiaľ nebola oficiálne potvrdená.

Mestá a termíny pripravovaného turné aj informácie o novom albume kapela zverejní 23. októbra na tlačovej konferencii v Paríži. Zúčastní sa jej aj Hudba.sk a veríme, že sa pri tej príležitosti podarí zrealizovať aj rozhovor s Depeche Mode.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Andrej Kratochvíl. Viac na www.depechemode.skwww.nuspirit.sk.

Foto: Peter Frolo

Súvisiaci interpreti: Depeche Mode, Lavagance