Nenápadný duet populárnej francúzskej speváčky ZAZ a lídra nemeckej industrial metalovej legendy Rammstein patrí medzi najprekvapujúcejšie spolupráce tohto roka. Vypočujte si emotívnu skladbu Le jardin des larmes (v preklade Záhrada sĺz) zo speváčkinho čerstvo vydaného albumu s názvom ISA.

Francúzska speváčka Isabelle Geffroy alias ZAZ patrí k populárnym interpretom aj na Slovensku. Sympatie poslucháčov si získala úprimným vystupovaním, koncertnou živelnosťou a štýlovou odlišnosťou. Všetky svoje prednosti skvele predáva aj na novej platni ISA, ktorá vyšla 22. októbra a ktorú predznamenával optimistický singel Imagine.

Najväčšiu zvedavosť poslucháčov však určite vzbudzuje jediný duet na albume, pieseň Le jardin des larmes, v ktorej hosťuje Till Lindemann zo skupiny Rammstein. Spevák je spolu s dvojicou francúzskych skladateľov Myriam Perez a Thierry Faure zároveň spoluautorom pesničky, v ktorej spieva francúzsky aj nemecky. Ide o skladbu, ktorá nemá ambíciu byť veľkým hitom, ale aj bez porozumeniu jej slovám vie poslucháčovi sprostredkovať silnú emóciu a hlasy oboch spevákov v spoločne spievaných pasážach ladia prekvapivo dobre.


Pozrite si videoklip k chytľavému singlu Imagine s nádychom reggae a vypočujte si celý album ISA na Deezeri:




Text: Hudba.sk (zdroj: Warner Music)
Foto: koláž Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Rammstein, Zaz