Agentúra 212, ktorá na Slovensku organizuje veľké kultúrne a hudobné podujatia, sa rozhodla potešiť učiteľov. Ako prejav sympatií a úcty počas ich štrajku im daruje voľné vstupenky na predstavenia v Bratislave aj v Košiciach. Učitelia sa môžu tešiť na Alenku v krajine zázrakov, pána ľadu Jevgenija Pljuščenka či na hudobný Koniec sveta.

Šéf agentúry 212 Roman Hodoň pozorne sleduje štrajk učiteľov. Rozhodol sa preto urobiť im radosť v týchto ťažkých dňoch, kedy mnohí určite zvažujú, že svoju kariéru v školstve zavesia na klinec. "Učiteľov hlavne z prvej triedy si človek pamätá po celý život. Mňa vyučovala pani Cilka, ktorá učila aj môjho otca, keď bol prvák. Jej už asi radosť z dobrého predstavenia nemôžem darovať, ale jej nasledovníkov srdečne pozývam," hovorí Hodoň o svojom sympatickom geste.

Medzi podujatiami, na ktoré agentúra učiteľov pozýva, sú aj koncerty Koniec sveta podľa 212, ktoré sa v Bratislave (12.12.) aj v Košiciach (21.12.) uskutočnia na najväčších zimných štadiónoch. Hviezdami týchto koncertov budú Richard Müller, Ivan Tásler, Jana Kirschner, Horkýže Slíže či Terchovská muzika. Na každý z dvoch koncertov agentúra uvoľnila pre učiteľov 212 vstupeniek.

Celkovo - spolu s rovnakým počtom vstupeniek uvoľnených na predstavenia Alenka v krajine zázrakov (2.12.) a Jevgenij Pljuščenko – Pán ľadu 2012 (11.12.) - agentúra učiteľom rozdá až 848 vstupeniek.

Viac informácií o tom, ako a kde sa môžu učitelia uchádzať o voľné vstupenky na tieto koncerty a predstavenia, nájdete na oficiálnej Facebook stránke agentúry 212 - www.facebook.com/212Sro.

Zdroj: Propaganda House
Foto: René Miko

Súvisiaci interpreti: IMT Smile, Richard Müller