Beyoncé na svojom tohtoročnom turné prekvapila už mnohokrát. Do svojej šou zapája aj fanúšikov, svoje najväčšie hity spieva v ich tesnej blízkosti. Mnohým z nich tak plní sny, pričom myslí aj na tých najzraniteľnejších. Na Štedrý deň zverejnila na svojom Youtube dojímavé video, ktoré určite nenechá nikoho chladným.

Video zachytáva moment, keď si Beyoncé počas koncertu v Las Vegas zaspievala so smrteľne chorou fanúšičkou. "Tu je malé dievča, ktoré doslova bojuje o svoj život. Nevie, či sa dočká ďalšieho dňa alebo týždňa," povedala Ivy McGregor z organizácie Philanthropy Programme Partnerships, ktorá stretnutie speváčky s chorým dievčatkom sprostredkovala.

Tridsaťdvaročná hviezda sa s mladou Taylon, ktorá má neoperovateľný nádor na mozgu, stretla 7. decembra ešte pred vystúpením a potom si s ňou okrem spievania aj zatancovala.

TIP: Dokonalá pamiatka na koncert: Pozrite si, ako Beyoncé prekvapila fanúšičku

Pozrite si, ako vyzerá splnený sen:


Uveriteľný marketing

Je to samozrejme marketing, no keď ste na koncerte, tak to tak nevnímate. Imidž ženy, ktorá miluje svoju prácu a fanúšikov, je síce starostlivo budovaný v médiách, ale zároveň plne uveriteľný, keď ju vidíte na pódiu. Beyoncé je speváčka, ktorá do svojej šou dáva všetko - nielen profesionálny výkon, ale aj srdce - čo potvrdila v apríli i na Slovensku.

"Nič nenahradí ten pocit rešpektu, ktorý mám, keď vystúpim na pódium a vidím, že mením životy ľudí. To sú veci, na ktorých záleží, a v tomto bode života sa snažím práve o to. Vývoj, láska, šťastie, zábava. Užite si život, je krátky. To je môj odkaz," hovorí speváčka, ktorá pred dvoma týždňami nečakane vydala svoj piaty album.

"Mám mnoho ocenení a veľa ďalších úžasných vecí, na ktoré som sa však skutočne nadrela. Aby som tie veci dostala, pracovala som tvrdšie ako ktokoľvek, koho poznám. Nič však nenahradí pocity, ako keď mi moje dieťa povie 'mami' alebo keď sa pozriem manželovi do očí," povedala v rozhovore o novom albume, ktorý so svojím tímom počas roka dokončovala popri svetovom turné. O to viac prekvapilo, keď s nahrávkou naraz vydala aj 17 videoklipov. "Pracovali sme spoločne, ponocovali, pomaly napredovali a nedržali sme sa pravidiel. Nakoniec sme to dokázali. A nielen my, ale celá spoločnosť. Som na to hrdá," dodala.

Prečítajte si: Úprimnosť, feminizmus a veľa sexu: Beyoncé nahrala popový album roka


Text: Hudba.sk (zdroj: SITA, Buzzfeed)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Beyoncé