Novinka už dvojnásobnej mamičky sa môže volať Waves. Informoval o tom portál Aceshowbiz, ktorý sa odvoláva na americký ochranný zväz pre autorov BMI. Speváčka pritom tento rok už niekoľkokrát avizovala prípravy novej "nádhernej" hudby.

Autormi skladby z pripravovanej štúdiovky Christiny Aguilery sú údajne mladé začínajúce speváčky Maggie Chapman a Meghan Shahnaz Kabir spolu s producentom Davidom Hallom Hodgesom (Evanescence, Avril Lavigne). Podľa týchto mien vyzerá smerovanie novinky určenej na vydanie v roku 2015 ako kombinácia soulu a pop-rocku.

Dohady o novej hudbe sa objavili už v októbri tohto roka, keď Aguilera zverejnila na mikroblogovacej sieti Twitter správu o "nádhernej hudbe". Príspevkom potvrdila pôrod aj návrat no nevedno, či hashtag, ktorý pripojila, predstavuje názov jednej zo skladieb nadchádzajúcej nahrávky alebo len "hype" okolo blížiacich sa noviniek.  

Naposledy bolo o autorke hitu Dirrty počuť v roku 2012, keď vydala album Lotus. Ten debutoval singlom Your Body a v čase, keď speváčka oznámila svoje druhé tehotenstvo vydala videoklip k skladbe Let There Be Love ako poďakovanie svojim fanúšikom. Kritici vtedajšiu kolekciu prijali vlažne a rovnako aj fanúšikovia. Najúspešnejšia bola na Tajvane, kde obsadila tretiu priečku a v Rusku skončila na šiestom mieste albumového rebríčka.

Takto ďakuje Christina Aguilera svojim fanúšikom:

 
Autor: Marek Majzon (zdroj: SITA (Aceshowbiz.com), Billboard.com)
Foto: John Russo

Súvisiaci interpreti: Christina Aguilera