Už dnes v stredu 29. januára, navštívi bratislavský klub Randal americký hudobník a herec Michael Malarkey, známy predovšetkým zo seriálu Upírske denníky.

Po takmer päťmesačnom natáčaní nového seriálu Projekt Modrá kniha, kde hrá jednu z hlavných postáv, vyrazil 36-ročný hudobník a herec na turné po Európe k novému, v poradí tretiemu albumu Graveracer, ktorý vydal začiatkom januára tohto roka. Koncert v Paríži bol však nútený zrušiť, nakoľko tam v tom čase prebiehal štrajk a ulice boli blokované.

V rámci zvyšných 23 koncertov navštívi už dnes aj Bratislavu, po ktorej ho čaká jeden deň voľna a posledných 7 koncertov. Piesne z nového albumu zaznejú aj na koncerte, kde ho sprevádzajú výborní muzikanti, s ktorými nahrával aj samotný album, na ktorom sa nebál experimentovať. Tentokrát neskladal iba s gitarou, ktorá bola vždy v jeho piesňach dominantná, ale pracoval viac aj s klávesami, basgitarou, či bicími. Michael mal jasný plán, ako by mala doska znieť. Spoločnosť na turné mu robí Micah Erenberg, multiinštrumentalista, poét, ktorý je zastupiteľom alternatívy / indie žánru.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Sisa Rákociová z Octopus promotion. Text správy sme upravili.