Pandémia nového koronavírusu zmenila svet a jeho zaužívaný stereotyp. Vypli sa celé ekonomiky, ľudia sa zavreli vo svojich domovoch. Kultúra i šport prežívajú kruté časy. Tvorivosť a odvahu ľudí z týchto sfér to však nezlomí. Svedčí o tom aj otvorenie nového kultúrno-športovo-zábavného priestoru priamo pod UFOm v areáli bratislavskej Incheby.

InPark chce počas celého leta prinášať ľuďom veľa radosti zo športu ale aj z rôznych segmentov kultúry. Prvých návštevníkov privíta už v stredu 1. júla so štyrmi kapelami, ktoré by ste skôr čakali v rockových kluboch ako MMC či Randal. "Otvárame netradične punkom, lebo celá táto doba nám pripadá strašne punková a práca v kultúre i športe je dnes veľkým punkom," uvádzajú organizátori na facebookovom evente výstižne nazvanom Kultúra je PUNK! Otvárame InPark!.

Program začína už o 18:00 a o jeho vyvrcholenie sa postará slovenská punková legenda Konflikt, ktorá tento rok oslavuje 30 rokov na scéne. Na otvorenie InParku si kapela prizvala aj českých ska-punkových bratov Vision Days a domáci support v podobe kapiel Ramones Bratislava a Parketový Lev.

Kapacita InParku je obmedzená na 
1000 osôb. Vstupenky za predpredajovú cenu 8 eur si môžete zakúpiť do 30. júna v sieti Predpredaj.sk. Na mieste budú stáť lístky 10 eur.

Program otváracieho dňa InParku:


16:00 - Otvorenie areálu
18:00-18:40 - Parketový Lev
19:00-19:30 - Ramones Bratislava
20:00-20:40 - Vision Days
21:00-22:00 - KONFLIKT

Vstupenky:  

Konflikt otvorí nový bratislavský priestor InPark Zdroj: PR

Známy je už aj program ďalších podujatí v prvej polovici júla. Hneď na druhý deň po otvorení (2.7.) bude areál patriť hip-hopovej scéne, predstaví sa formácia Nerieš, raperi Strapo a Bitman a raperka Fejbs. 5. júla sa chystá program Prázdniny s Jojkom určený pre rodiny s deťmi a 10. júla vystúpia kapely Korben Dallas a Chiki Liki Tu-a.

2. 7. (18:00) - NeriešStrapoBitmanFejbs - vstupenky

5. 7. (10:00) - Prázdniny s Jojkom (Hugo Sníček, Paci Pac, Zahrajko zo Spievankova, kúzelník Peter Šesták, Šašo Jaro) - vstupenky

10. 7. (18:00) - Korben Dallas a Chiki Liki Tu-a - vstupenky

Všetky informácie a priebežne aktualizovaný zoznam podujatí nájdete na oficiálnej stránke InParku www.facebook.com/InParkBratislava.

InPark ponúkne pestrý program pre všetkých Zdroj: Facebook.com/InParkBratislava


Text: Hudba.sk (zdroj: manažment skupiny Konflikt + Facebook.com/InParkBratislava)
Foto: Daniel Lipár