Český spevák Karel Gott odletel na dovolenku, ktorú strávi na talianskom ostrove Sardínia. Oddychovať bude spolu s 36-ročnou manželkou Ivanou a dcérkami Charlottou Ellou a Nelly Sofiou. Sedemdesiattriročný spevák povedal pre denník Aha!, že jedinou možnosťou, ako si ešte mohli spoločne užiť pár dni pri mori, bolo okamžite vycestovať.

Neskôr ho totiž bude zamestnávať príprava a realizácia česko-slovenského turné a manželka Ivana bude mať prácu v televízii. Navyše, Charlotte v septembri nastúpi do prvého ročníka základnej školy a tak nebude môcť byť preč z domova tak často ako doteraz.

Rodák z Plzne v rámci jesenného česko-slovenského turné zaspieva aj 11. októbra v Žiline (Garmin aréna), 13. októbra vo Zvolene (Zimný štadión), 17. októbra v Košiciach (Steel aréna) a 20. októbra v Bratislave (Zimný štadión Ondreja Nepelu).

"Na tohtoročnom turné by som sa rád vrátil k piesňam, ktoré som už niekoľko rokov nespieval a fanúšikovia mi píšu, že ich chcú počuť, alebo k tým, ktoré som ešte nikdy nespieval na koncertoch. Som vďačný osudu za rozsiahly repertoár, vďaka ktorému nemusím na každom turné spievať stále rovnaké piesne," uviedol ešte v máji legendárny spevák.

Gott prisľúbil, že v programe zaznejú aj piesne z albumu Sentiment, ktorý vyšiel minulý rok, a tiež novinky z dokončovaného albumu Dotek lásky. Na turné si hviezda pozvala ako hostí Moniku Absolonovú a Gabrielu Gunčíkovú. Sprevádzať ho bude aj Boom!Band Jiřího Dvořáka.
Informácie pochádzajú z webovej stránky ahaonline.cz a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: Jakub Ludvík -  Facebook.com/gottkarel

Súvisiaci interpreti: Karel Gott