Slovenský hudobník, spevák a producent Pišta Kráľovič alias FVLCRVM tento rok svojimi videoklipmi definitívne stiera hranice medzi popom a alternatívnou klubovou scénou. Jeho najnovším počinom je "trashy" tanečné video k skladbe Stray Dogs, spolu s ktorou vydáva svetovo znejúce EP attentioncore.

Zvyčajné festivalové leto nahradil tento rok FVLCRVM spŕškou novej hudby. Len pár týždňov po vydaní epického videa k rave-ovému singlu Hate List vypúšťa nemenej zaujímavý klip k ďalšej skladbe z nového EP. Spolu so spriaznenými tanečníkmi rôznych štýlov a kameramanom Marekom Moučkom tak na vrakovisku dokonale doplnili vizuál k chytľavej skladbe o túlavých psoch. O réžiu, strih a produkciu videoklipu sa postaral samotný hudobník.


S videom vychádza aj jeho nové EP s názvom attentioncore, na ktorom sa okrem ďalších dvoch už zverejnených singlov Bad Blood a Hate List nachádzajú aj doposiaľ nevydané skladby Silicon Fields a Goodbye. Pišta sa na nahrávke nebojí miešať ľahko stráviteľné rytmy s odkazmi na rôzne žánre klubového sveta ako vogue music, rave či trance.

O pár týždňov bude nasledovať remixové EP od rôznych producentov zo sveta a limitovaná platňa, ktorú si producent, rovnako ako všetky vizuály, dizajnoval sám. S jeho rakúskym labelom Mom I Made It tiež spustili sériu "recenzií" vo forme Instagram stories, kde o EP attentioncore hovoria svetové celebrity ako sú raperi Riff Raff a Juicy J či herec Michael Rappaport.


Vypočujte celé EP attentioncore na Deezeri alebo v ktorejkoľvek inej streamovacej službe.



Novinky FVLCRVMa môžete sledovať na oficiálnych stránkach fvlcrvm.com, facebook.com/fvlcrvm alebo instagram.com/fvlcrvm.

Zdroj: FVLCRVM (Hudba.sk edit)
Foto: Marek Moučka