Tomi Popovič len nedávno hudobne produkoval pre Moniku Bagárovú emotívnu skladbu Vysněná, ktorú napísala pre svoju dcérku Ruminku. Tentokrát sa dvojica dala dokopy aj v duete, ktorý textovo opisuje, aké sú toxické vzťahy nebezpečné. Vo videoklipe ku skladbe Karma, si zahral aj obľúbený párik z Love Islandu.


Tomi Popovič
a Monika Bagárová sa po spolupráci na skladbe Vysněná, ktorej videoklip má momentálne už skoro dva milióny vzhliadnutí, rozhodli pre ďalší spoločný kúsok. Je ním novinka Karma, v ktorej sa v úlohe speváka tentokrát predstavil aj autor hudby Tomi Popovič. Skladba dostala aj prepracovaný vizuál, o ktorý sa postaral Juraj Škula a Michal Furda, mix a master tejto novinky sa postaral známy producent Filipian.


Text skladby dotvára aj príbeh videoklipu, v ktorom si strihli rolu Gabriela Gašparová a Petr Havránek, ktorých môžeme poznať z relácie Love Island. "Idea o spolupráci s Monikou Bagárovou vznikla už dávnejšie, pričom nám covid prerušil nápady o produkcii. Song Karma je podľa skutočnej udalosti, pričom rozpráva o toxickom vzťahu medzi mužom a ženou. Rozoberá taktiež formu nevery a rozpráva tiež o citovom vydieraní a šikane, čo je veľmi dôležitá téma pre túto dobu, aby sa ľudia nebáli pohnúť vpred a neostávať v takomto nezdravom prostredí. Veríme, že sa vám song bude páčiť a môžete sa tešiť určite na ďalšie duety," uviedol Tomi Popovič.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Jana Trellová. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Monika Bagárová, Tomi Popovič