Hudobný producent Pavol Petrík zverejnil videoklip k piesni Možno sa mi zdáš. "Túto pesničku som mal napísanú niekoľko rokov a keď som si tak prechádzal svoje staršie veci, mal som pocit, že by si zaslúžila nový aranžmán. Preto som ju, ako sa hovorí, vytiahol zo šuflíka," povedal v rozhovore pre agentúru SITA.

Do svojej autorskej novinky oslovil i speváka kapely Massriot Roba Šimka. "Roba vnímam, ako úžasného speváka s ešte lepším hlasom a rozsahom. Keď som pieseň nahral, v prvom momente som si ju chcel aj sám naspievať, lenže nebolo to ono, preto padla voľba na Roba, s ktorým sa poznáme už veľmi dlho," vysvetlil Petrík.

Šimko nad spoluprácou dlho nerozmýšľal. "Jedného dňa mi Pali zavolal, že má takú tanečnú vec, kam by sa hodil môj hlas a ja som sa rozhodol, že do toho idem. S Palim sme kamoši, takže okrem toho, že to bola jedna z mojich najprofesionálnejších spoluprác, sme si zažili aj kopec srandy," uviedol spevák.


Skladba Možno sa mi zdáš hovorí o ilúzii v partnerských vzťahoch. "Pesnička je o tom, že každý z nás mal v živote pocit, že pozná svojho partnera, nejako si ho idealizuje, ale postupom času sa tá druhá strana začne prejavovať inak, ako by sme sami chceli a to vedie len k jednému – k rozchodu," priblížil Petrík.

Vo videoklipe účinkuje modelka Diana Višňovská. "Chceli sme, aby bol klip len o jednej osobe. O to ťažšie bolo vymyslieť scenár, aby to uhrala len Diana sama. Natáčali sme v okolí Rožňavy, Betliara a v kameňolome v Maďarsku. Všetko dopadlo super a s klipom som veľmi spokojný, aj keď na konci mala skočiť do vody a to sa nám nepodarilo," uzavrel producent a autor skladby.

Zdroj: SITA 
Foto: Facebook.com/PaulProject

Súvisiaci interpreti: Paul Project