Demi Lovato, ktorá má na konte aj niekoľko nominácií na Grammy, vydala po dvoch rokoch nový album, ktorý dostal pôsobivý názov Tell Me You Love Me. Demi o novinke prezradila, že má soulovejší vibe, a že sa pri jej tvorbe nechala inšpirovať umelcami, ako sú napríklad Aretha Franklin, Christina Aguilera a Kehlani.

Na novom, v poradí už šiestom albume spolupracovalo spoločne s Demi množstvo uznávaných skladateľov a producentov. Za všetkých spomeňme Warrena Oaka Feldera (Kehlani/Nicki Minaj), Seana Douglasa (David Guetta/Madonna), Johna Hilla (P!nk/Rihanna) a Stinta (Zara Larsson/Carly Rae Jepsen).

Novinka je dostupná v štandardnej verzii s 12 piesňami, ako aj vo verzii deluxe, ktorá je bohatšia o 3 tracky. Vlajkový singel Sorry Not Sorry, ktorý bol zverejnený v lete, celosvetovo zaznamenal vyše 120 miliónov streamov a na YouTube už prekročil hranicu 140 miliónov zhliadnutí. Celkovo však Demi Lovato za svoju spevácku kariéru dosiahla doposiaľ neuveriteľných 6 biliónov streamov. Na novinke nebudú, samozrejme, chýbať ani songy Tell Me You Love Me, You Don't Do It for Me Anymore, či Sexy Dirty Love, ktoré boli zverejnené v predchádzajúcich týždňoch.


Demi sa preslávila už v útlom veku ako herecká hviezda kanála Disney Channel. Stvárnila hlavnú postavu vo filme Camp Rock, ako aj v seriáli Sonny vo veľkom svete. Do porotcovského kresla si sadla v americkom X Factore, hosťovala v seriáli Glee a vydala knihu Staying Strong: 365 Days a Year, ktorá sa stala bestsellerom. Tento rok bola Demi Lovato magazínom Time zaradená medzi 100 najvplyvnejších osobností sveta, nakoľko s dosahom 145 miliónov užívateľov je jedným z najväčších influencerov na sociálnych sieťach.

Rovnako úspešná je aj na hudobnej scéne. Predchádzajúci album Confident, ktorý vydala v roku 2015, časopis Rolling Stone popísal ako veľkolepú, dynamickú a súčasne elegantnú popovú produkciu, ktorá umožňuje vyniknúť tomu najdôležitejšiemu – jej charakteristickému silnému hlasu, ktorý tak môže stúpať do pôsobivých emočných výšok. Nemenej úspešný bol aj album Demi z roku 2013, ktorý sa na iTunes stal číslom jeden vo viac ako 50 krajinách sveta.



Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Dominika Dirgasová.
Titulná foto: Universal Music

Súvisiaci interpreti: Demi Lovato