Na obľúbenom zimnom festivale Rockové mrazenie sa tento rok predstavia domáce hudobné legendy Tublatanka a Slobodná Európa, ako aj ďalší účinkujúci nielen zo sveta rocku. Putovné podujatie bude tentokrát hostiť Púchov a uskutoční sa v piatok 4. decembra.

V púchovskej sTC Aréne sa môžu fanúšikovia tešiť na koncerty spomínaných slovenských stálic TublatankaSlobodná Európa, ktoré sú na scéne už od 80-tych rokov. Zostavu doplnia Peter Cmorik, Arzén, ale aj raper Majk Spirit.

"Ako každoročne, aj tentoraz sa na Rockové mrazenie tešíme. Zakaždým na ňom vládne príjemná, už mierne vianočná atmosféra, ktorej, samozrejme, dominuje kvalitná hudba. Tento rok sme sa rozhodli potešiť nielen priaznivcov rocku, ale dovolili sme si aj žánrovú odbočku v podobe Majka Spirita," povedal za organizátorov Dušan Drobný.  

Program Rockového mrazenia odštartuje už o 18:00 hodine a okrem hudobného zážitku sa návštevníci podujatia môžu tešiť na tradičnú súťaž. Priamo na mieste prebehne vianočné žrebovanie o zaujímavé ceny, medzi ktorými nebudú chýbať vstupenky na nadchádzajúce ročníky festivalov Topfest a Lodenica. Lístky si môžete v predpredaji zakúpiť za 10 eur, na mieste budú stáť 13 eur.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Text: PR / Agentúra Duna
Foto: Marek Rehák

Súvisiaci interpreti: Majk Spirit, Tublatanka