Rodáčka z Ostravy a všestranná umelkyňa Vladivojna La Chia vydala v auguste videosingel s názvom Tam v hluboké tmě tepe a září, ktorý bol predzvesťou rovnomenného albumu. Vtedy nemohla ani tušiť, že o necelé tri mesiace od premiéry singla si vďaka nemu pripíše do hudobnej biografie niekoľko významných úspechov.

Česky spievaná skladba sa totiž aktuálne dostala do prestížneho globálneho Spotify playlistu umelkýň z celého sveta s názvom Equal. A práve Vladivojnu La Chia si švédsky líder medzi streamovacími službami vybral ako tvár na billboard na newyorskom Times Square, ktorým propaguje spomínaný playlist. Rovnaký úspech sa nedávno podaril aj mladej slovenskej speváčke Karin Ann.

Pieseň Tam v hluboké tmě tepe a září si zároveň vybrali do svojho vysielania dramaturgovia desiatok europskych rádií v Španielsku, Grécku, Belgicku či Nemecku. Elektronický album, ktorý speváčka, textárka a skladateľka vydala 23. septembra, už pokrstila vo vypredanom pražskom Jazz Docku s novou kapelou Tepe a září (Tlčie/pulzuje a žiari), s ktorou už vystúpila aj doma v Ostrave a v Brne. Teraz už talentovanú umelkyňu čakajú ďalšie milé povinnosti. Na začiatku decembra porodí dcéru, no už na jar sa chystá ďalšie koncerty.

Album Tam v hluboké tmě tepe a září môžete počúvať vo všetkých streamovacích službách.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Anna Mašátová. Tlačovú správu sme upravili. Viac sa o hudobníčke dozviete na jej oficiálnych stránkach www.vladivojna.comwww.facebook.com/vladivojnalachia.

Súvisiaci interpreti: Vladivojna La Chia