Kežmarská kapela Chris May zverejnila lyric video k singlu s názvom Znak. Ide o staršiu skladbu, ktorú kapela hrávala na koncertoch. Po pozitívnej spätnej väzbe sa rozhodli nahrať ju.


"Ako aj pri predošlých skladbách, aj táto bola nahratá, zmixovaná a zmastrovaná v našej réžii. Cover art nám vytvorila umelá inteligencia, chceli sme skúsiť niečo nové a po pár experimentoch z toho vyšlo práve toto," prezrádzajú členovia skupiny.

O lyric video sa postarala Zuzana Valášková, ktorá Chris May spolupracovala aj na EP Nostalgia. "Momentálne sme v procese tvorby a nahrávania debutového albumu, ktorý by sme radi vydali v priebehu budúceho leta, uvidíme ako sa čo podarí," poznamenal spevák kapely Kristián Majer.


Chris May je kvarteto kežmarských hudobníkov, ktorého členmi sú Kristián Majer, Filip Vojtech, Filip Bečaver a Jakub Gáborčík. Hrajú od roku 2019, kedy aj vydali svoj prvý singel Ako za starých čias. Na jeseň roku 2020 vydali EP Nostalgia a ich posledným počinom bola skladba Kým hviezdy svietia, ku ktorej natočili aj videoklip.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol za kapelu Chris May Kristián Majer.