Americká speváčka Pink a bývalý motocyklový pretekár Carey Hart sa stali dvojnásobnými rodičmi. Tridsaťsedemročná interpretka priviedla v pondelok 26. decembra na svet syna, ktorému dali meno Jameson Moon Hart.

Pink, rodáčka z Doylestownu v Pennsylvanii, sa o šťastnú správu podelila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografie, na ktorých s manželom držia novorodeného chlapca. Pink a Carey Hart sa zosobášili v roku 2006, spolu vychováva aj päťročnú dcéru Willow Sage. Tej teraz pribudol brat Jameson Moon Hart.


Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a The Truth About Love (2012).

Medzi jej najznámejšie hity patria skladby There You Go, Get The Party Started, Just Like A Pill, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass, Fuckin' Perfect či Just Give Me A Reason (feat. Nate Ruess). Okrem toho je členkou dua You+Me, ktoré má na konte album Rose Ave. (2014). Získala napríklad tri Grammy alebo jednu Brit Award. 

Zdroj: SITA
Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Pink