Barbadoská formácia Cover Drive debutuje so svojou skladbou Twilight na prvom mieste britského singlového rebríčka. Singel sa bude nachádzať na ich pripravovanej debutovej štúdiovke s názvom Bajan Style, ktorá vyjde tento rok.

Potenciál štvorčlennej skupiny si už minulý rok všimla najslávnejšia rodáčka zo sotva tristotisícového ostrova Barbados Rihanna, ktorá je pre členov kapely Amandu Reifer, T-Raya Armstronga, Barryho "Bar-Man" Hilla a Jamara Hardinga veľkým vzorom a inšpiráciou. Pozvala ich ako predkapelu na svoj augustový megakoncert, ktorý v hlavnom meste Bridgetown videlo dvadsaťtisíc ľudí.

Debutový singel Cover Drive s názvom Lick You Down sa následne stal na Barbadose veľkým hitom. Rihanna však skupinu propagovala aj na sociálnych sieťach a tak druhý singel Twilight boduje aj vo Veľkej Británii.

Cover Drive - Twilight

Na druhé miesto sa posunula minulotýždňová trojka - singel Titanium dvojice David Guetta a Sia Furler. Austrálska speváčka má v prvej päťke ešte jedno zastúpenie, keď sa na piatom mieste nachádza novinka Wild Ones rapera Flo Ridu, v ktorej Sia hosťuje. Taktiež Flo Rida sa v Top 10 nachádza tento týždeň dvakrát - okrem Wild Ones sa na deviatej priečke umiestnil jeho hit Good Feeling, ktorému pred týždňom patrilo piate miesto. Z jednotky na trojku klesla anglická speváčka Jessie J so skladbou Domino a z dvojky na štvorku zas Rizzle Kicks a ich singel Mama Do The Hump.

David Guetta feat. Sia - Titanium

Britský rebríček singlov (22. januára 2012 - 28. januára 2012):

1. Cover Drive - Twilight
2. David Guetta feat. Sia - Titanium
3. Jessie J - Domino
4. Rizzle Kicks - Mama Do The Hump
5. Flo Rida feat. Sia - Wild Ones
6. Swedish House Mafia & Knife Party - Antidote
7. Gotye feat. Kimbra - Somebody That I Used To Know
8. Kelly Clarkson - Stronger
9. Flo Rida - Good Feeling
10. Pitbull feat. Chris Brown - International Love

Informácie zverejnila webstránka Theofficialcharts.com.

Zdroj: SITA
Foto: Wearecoverdrive.com

Súvisiaci interpreti: Rihanna