O tom, že Zdenka Predná vie spievať a k tomu je ešte aj príťažlivá, členovia skupiny Smola a Hrušky nezapochybovali ani na sekundu. Aj preto si ju vybrali ako hostku do svojho najnovšieho singla Honey Honey, ktorý onedlho vyjde na ich novom albume Palec hore. V najbližších dňoch bude mať premiéru aj šteklivý videoklip.

"Zdenka patrí podľa nás medzi Top 5 slovenských speváčok a neviem si predstaviť, že by sme to spravili s niekým iným. Bola to vynikajúca spolupráca pre obe strany. Ceníme si jej prístup, ktorým jednoznačne potvrdila, že má nadhľad a je otvorená novým výzvam," hovorí spevák a gitarista Smola a Hrušky Spoko Kramár.

"Točili sme to u nás na Spiši so šikovným tímom a početným komparzom. Boli to dva ťažké dni, ale výsledok stojí za to. Viac 'sexi, párty a funny' sú už len klipy od Rihanny. To, že to zaiskrilo medzi Zdenkou a naším Jankom možno nie je náhoda, ale je to ich vec..." usmieva sa Spoko.

V klipe, o ktorý sa postaral tím z Toxproduction.sk, si Zdenka Predná zahrala zvodnú barovú speváčku, do ktorej sú všetci zamilovaní a nikto jej neodolá. Nakoniec to dopadlo presne podľa scenára aj v klipe a aj mimo kamier. Zdenka a dychár Smola a Hrušky, ktorý hrá v klipe nevinného upratovača baru sa k tomu odmietajú vyjadrovať, keďže obaja majú dlhodobejšie partnerské vzťahy. To, či išlo len o chvíľkové vzplanutie alebo niečo viac, ukáže čas.

Smola a Hrušky a Zdenka Predná predstavia singel Honey Honey fanúšikom prvýkrát spoločne naživo na krste nového albumu Palec hore 19. apríla v Randal klube v Bratislave, na ktorom sa objavia aj ďalší zaujímaví hostia. Aktualizované informácie o prebiehajúcom turné, albume a krste nájdete na oficiálne FB stránke Facebook.com/smolaahrusky.

Zostávajúce termíny turné Smola a Hrušky - Palec Hore Tour 2012:


30. 03. - Lučenec, Slimák pub
31. 03. - Zlaté Moravce, Kompas klub
03. 04. - Zlín, BusFest
06. 04. - Kovářov
07. 04. - Staňkov u Plzně 
13. 04. - Praha, Kbely
14. 04. - Dvur Králové nad Labem
19. 04. - Bratislava, Randal klub
20. 04. - Poprad, Rock Fabric
21. 04. - Bardejov, Jazz/Rock/Cafe
27. 04. - Holíč, R-classic klub
28. 04. - Čadca, Dom kultúry

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Martin Hlavatý, manažér skupiny Smola a Hrušky.


Foto: Toxproduction.sk

Súvisiaci interpreti: Smola a Hrušky, Zdenka Predná