Ak si myslíte, že všetky dobré kultúrne akcie, na ktoré sa oplatí ísť, sa konajú jedine v Bratislave, mýlite sa. Ani Banská Bystrica kultúrou nezaostáva. Aj keď sa v nej možno nekonajú koncerty svetových mien, aj slovenská scéna ponúka skutočne kvalitnú muziku.

Už 8. apríla, sa v banskobystrickom Urban spote predstavia Vec, Hafner, Modré Hory a PJ & FunkDat. Ak máte radi slovenský hip-hop, rap a ste fanúšikmi skateboardingu, určite by ste tam nemali chýbať.

Okrem zaujímavých účinkujúcich sa môžete tešiť aj na premietanie skejtového filmu Peniaze nie sú problém od chalanov z LowCostu, ktorí budú spolu s Igorom Hanečákom a jeho projektom Nejebem na to predávať tričká, šiltovky či ponožky na podporu slovenského skateboardingu.

Po premietaní filmu pokrstí DJ FunkDat spoločne s českým raperom PJ­om svoje nové LP Pol Na Půl. Krstným otcom mu bude Vec, ktorý sa predstaví tesne po Modrých Horách, spoločne so svojím spolubojovníkom Škrupom.


"Na Urban Spot sa veľmi tešíme. Spoločne s Modrými Horami a Hafom to v Bystrici odpálime. Ak sa podarí, dáme spoločne aj nejaký featuring. Určite sa je na čo tešiť," pozýva Branči Kováč. Vstupenky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk za 7 eur. Na mieste sa budú predávať za 9 eur. 


Vypočujte si album Pol na Půl na Deezeri: 

   
Vstupenky:  

Zdroj: PR článok
Foto: Facebook.com/ozajstnyVec

Súvisiaci interpreti: Hafner, Vec