Dvadsaťštyriročná hviezda, ktorá už má za sebou jednu filmovú skúsenosť, by v snímke s pracovným názvom The Fast and the Furious 6 mala stvárniť zápornú postavu.

Barbadoská speváčka Rihanna si zahrá v najnovšom príbehu filmovej série Rýchlo a zbesilo. V ďalšom pokračovaní akčnej série by podľa informácií bulvárneho denníka The Sun mala stvárniť zápornú postavu. Dvadsaťštyriročná Rihanna tvorcov snímky zaujala svojím debutom vo filme Bojová loď (2012), ktorý je v súčasnosti v slovenských kinách. Interpretka hitov Umbrella, Don't Stop the Music či Rude Boy v ňom stvárnila vojačku Raikes.

Snímku s pracovným názvom The Fast and the Furious 6 začnú nakrúcať v lete vo Veľkej Británii. Väčšina scén vznikne v Londýne a Southende. Režisérom filmu bude Justin Lin, ktorý režíroval tretiu, štvrtú aj piatu časť série. V hlavných úlohách by sa mali opäť predstaviť herci Vin Diesel a Paul Walker. Okrem nich sa v snímke objaví aj Dwayne Johnson alias The Rock, ktorý si zahral aj v Rýchlo a zbesilo 5 (2011).

Zdroj: SITA
Foto: Rihannanow.com

Súvisiaci interpreti: Rihanna