Britský spevák Ozzy Osbourne vystúpi 29. februára 2020 v Prahe. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na jeho koncert vo Viedni, kde vystúpi 26. februára v Stadthalle. Do Česka a Rakúska príde v rámci turné No More Tours 2.

Aktualizácia (12.11. 2019): Ozzy Osbourne ohlásil nové termíny odloženého európskeho turné. V hlavnom meste Českej republiky mal spevák vystúpiť v náhradnom termíne 29. februára 2020. Tento termín už nie je aktuálny. Koncert sa presúva na záver budúceho roka. Ozzy Osbourne vystúpi v pražskej O2 Aréne 13. novembra 2020.

Aktualizácia (10. 10. 2019): Ozzy Osbourne zo zdravotných dôvodov opäť odkladá svoje európske turné.  V hlavnom meste Českej republiky mal spevák vystúpiť 29. februára 2020. Vstupenky zakúpené na toto podujatie zostávajú v platnosti. Nový termín koncertu a viac informácií budú zverejnené v najbližších dňoch.
Väčšina koncertov tejto šnúry je pritom náhradou za vystúpenia, ktoré Ozzy Osbourne začiatkom tohto roka zrušil zo zdravotných dôvodov. Praha ani Viedeň síce v tohtoročnom zozname vôbec neboli, no pri plánovaní náhradného turné sa rozhodol pridať do svojho kalendára aj ďalšie mestá. Pôjde totiž pravdepodobne o jeho posledné turné.

"Naozaj sa teším, že sa na tieto vystúpenia vrátim do Európy. Ďakujem všetkým fanúšikom za to, že držia so mnou a čakajú na oznámenie nových termínov. Nemôžem sa dočkať, keď vás všetkých na budúci rok uvidím," vyjadril sa 70-ročný hudobník na margo turné, ktoré odštartuje v januári vo Veľkej Británii.

Skvelou správou pre fanúšikov je meno špeciálneho hosťa. Na všetkých koncertoch No More Tours 2 sa totiž okrem Ozzyho predstaví aj ďalšia britská metalová legenda Judas Priest.


Zdroj: SITA (idnes.cz, ozzy.com)
Foto: facebook.com/ozzyosbourne/

Súvisiaci interpreti: Ozzy Osbourne