Mladá popradská kapela Taký Svet, vznikla v období, kedy sa na Slovensku začal objavovať vírus Covid19. Príležitosť predstaviť sa živému publiku tak doteraz nemala, no to jej členov neodradilo. Pred pár dňami vydali singel Keď tu nie si. Emotívnu skladbu sprevádza videoklip so svadobnou tematikou.

"Našu tvorbu sa snažíme zameriavať na pozitívne témy ako láska, nádej, ekológia či vnímanie krajiny. Uvedomujeme si, že radostných príležitostí bolo v poslednom období akosi menej, preto sme skladbu aj klip prispôsobili svadobnej téme. Chceme priniesť do dnešnej doby trošku pozitivity, aspoň formou našej tvorby. V tomto prípade sme pieseň venovali všetkým párom, ktoré svoj veľký deň museli kvôli nepriaznivej situácii vo svete odložiť," uviedla líderka kapely Patrícia "Kači" Kicová.

Pop-rocková formácia Taký Svet napriek nepriaznivej situácii zverejnila už niekoľko singlov. Ako finalisti Košického zlatého pokladu z roku 2020 predstavili skladbu Kalendár. Predčasom vydali vlastnú verziu piesne na Na kráľovej holi a už čoskoro chcú svojich priaznivcov potešiť ďalším singlom s názvom Dnes nie.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytli členovia kapely Taký Svet. Text správy sme upravili.