Rozhodnutie vydať singel tesne pred narodeninami sa ukázalo ako správna voľba. Austrálska speváčka v nedeľu oslávila svoje 55. narodeniny a zároveň sa teší z úspechu Padam Padam, ktorý sa v britskom singlovom rebríčku umiestnil na 25. mieste, čím sa stal najúspešnejšou skladbou Kylie Minogue v Top 40 za posledných desať rokov.

Speváčka, ktorá svoju hudobnú kariéru odštartovala v roku 1988 debutovým albumom Kylie, si nemohla priať lepší comeback. Sebavedomá odbočka k elektropopu jej nepriniesla iba úspešný debut v britskom singlovom rebríčku, ale tiež upriamila pozornosť na chystaný šestnásty štúdiový album Tension, ktorý vyjde 22. septembra.

Prečítajte si: Kylie Minogue zverejnila euforický tanečný singel Padam Padam. Usadí sa vám v hlave

Singel, ktorý má evokovať tlkot srdca, nadviazal na úspech pesničky Into The Blue z roku 2014, ktorej patrilo 12. mieste v UK Charte. Tu úspechy novinky v Spojenom kráľovstve nekončia - dostala sa na prvé miesto v rebríčku UK Big Top 40, ktorý meria rozhlasové vysielanie, predaj iTunes a streamovanie Apple Music. Okrem toho sa Padam Padam stal veľmi rýchlo virálom na TikToku aj Twitteri a vyzerá to tak, že znova otvorí dvere aj do amerických rebríčkov. Nedávne vystúpenie Kylie Minogue v programe American Idol, v ktorom predstavila Padam Padam naživo, sa dočkalo nadšených reakcií divákov.

Pri tejto príležitosti poďakovala svojim fanúšikom prostredníctvom videa na Instagrame: "Chcela som len poďakovať, veľmi pekne poďakovať za všetky narodeninové správy a reakcie na Padam a lásku, bol to neuveriteľný týždeň zavŕšený tým, že dnes mám narodeniny a nemôžem sa vám dostatočne poďakovať. Moje srdce puká od radosti, takže veľmi pekne ďakujem!“

Autorka: Miroslava Rabčanová