Rok od vydania albumu Nedotknuteľní prinášajú chalani z bratislavskej kapely Medial Banana videoklip k jeho titulnej skladbe. Energický lovesong sa dočkal vydareného animovaného videoklipu z dielne českého štúdia Kreus Film, ktoré má na svedomí aj vizuál k pesničke Staré časy s Polemicom. Pozrite si, ako vystihli náladu tejto zaľúbenej pesničky.

Medial Banana tento týždeň pri príležitosti vydania nového videoklipu predstavili singel Nedotknuteľní spolu s ďalšími skladbami z rovnomenného albumu aj naživo v akustickom prevedení v Rádiu Expres. Záznam z vysielania si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Prečítajte si recenziu: Medial Banana s albumom Nedotknuteľní posúvajú svoju latku o level vyššie


Medial Banana patrí k najžiadanejším slovenským kapelám na festivaloch a rôznych kultúrnych podujatiach a členovia skupiny sa už tešia na návrat na koncertné pódiá. Počas leta ich uvidíte po celom Slovensku od Košíc, cez Poprad, Štiavnicu, Rajec, Trenčín, Holíč až po Bratislavu a aj na niekoľkých vystúpeniach v Čechách.

Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na pár spoločných vystúpení s kapelou Polemic, s ktorými zahrajú v júli v Košiciach na festivale Anička, pri Banskej Štiavnici na festivale Sitno Blues alebo koncom augusta v českom Vroutku na Rock for Churchill a na festivale Uprisingček 2021 v Bratislave.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol manažér skupiny Sveťo Moravčík. Tlačovú správu sme upravili. Viac sa o kapele dozviete na oficiálnej stránke www.medialbanana.com a na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Foto: Dorota Holubová

Súvisiaci interpreti: Medial Banana