Barbara Haščáková a Miro Jaroš zverejnili videoklip k spoločnej piesni Nepozerám. Video, v ktorom sa objavili aj zmyselné zábery z vane, nakrúcala dvojica v luxusnom prezidentskom apartmáne známeho bratislavského hotela na nábreží Dunaja.

Príbeh piesne hovorí o mužovi, ktorý chodí sledovať ženu svojich snov. Tá o tom vie a obaja si napätie medzi sebou užívajú. Miro Jaroš pritom pôvodne oslovil Haščákovú len s ponukou na nahranie niekoľkých vokálov. "Pesnička sa jej páčila, navrhla mi, aby sme ju spravili ako duet, čomu som sa potešil a išli sme do toho," prezradil spevák a autor skladby, ktorú nahrávali na dvoch kontinentoch. "Barbara nahrala svoje spevy vo svojom štúdiu na Floride, ja v Prešove, kde sme skladbu dokončili a zmixovali," doplnil.

34-ročná rodáčka z Košíc, ktorá žije a pôsobí v USA, však napokon na Slovensko pricestovala, aby spolu s Jarošom nakrútila videoklip. "Spolupráca bola veľmi profesionálna, Barbara má okolo seba určitú auru, hviezdnosť, ktorá sa nedá naučiť, o ktorú sa nedá prísť. Vzbudzuje v ľuďoch emócie, prirodzený záujem, ktorý je niekedy až nepríjemný, no svojím spôsobom je fascinujúci, tak ako jej život a kariéra," prezradil spevák, ktorý si spoluprácou so speváčkou splnil detský sen.



Barbara Haščáková sa preslávila ako členka dua Mc Erik & Barbara, ktoré bolo pevnou súčasťou slovenskej popmusic v polovici 90. rokov minulého storočia. Nahrali spolu piesne ako Keď príde láska, Sen, Anjel a vydali coververzie hitov Summer Nights alebo Dancing Queen. V roku 1997 sa osamostatnila a vydala svoj prvý sólový album. K jej najznámejším hitom patria piesne Hral na trúbku, Láska je blízko, Len tak-tak, Fontána lásky či Posledný tanec. Od roku 2000 žije v Spojených štátoch amerických, kde vydala albumy Secrets of Happiness (2003), Christmas album (2004) a Me & My Music (2006).

Zdroj: SITA
Foto: Michal Petrík

Súvisiaci interpreti: Barbara Haščáková, Miro Jaroš