Americká speváčka Katy Perry zverejnila novú tanečnú skladbu s názvom Walking On Air. Pieseň je druhým promo singlom z albumu Prism, ktorý 28-ročná interpretka plánuje vydať 21. októbra. Na skladbe sa podieľali švédski hudobníci Klas Ahlund a Max Martin. Ďalšie novinky zrejme zaspieva už dnes večer na iTunes Festivale.

Vystúpenie Katy Perry v slávnej londýnskej koncertnej sále The Roundhouse bude posledným v rámci aktuálneho ročníka festivalu, ktorý sa prenáša vo vysokej kvalite na internete. Okrem americkej hviezdy si dnes večer môžete pozrieť aj jej predskokanov, ktorými sú Icona Pop a Iggy Azalea. Viac informácií o iTunes Festivale

Katy Perry zo spomínaného albumu Prism už zverejnila piesne Roar a Dark Horse. Čoskoro by mala vydať aj druhý oficiálny singel, pričom naznačila, že by sa ním mala stať pieseň Unconditionally"Myslím, že je to akási univerzálna pieseň o láske, s ktorou sa môže každý stotožniť. Nezáleží na tom, koľko má rokov alebo či je žena a či muž. Je to moja obľúbená skladba z celého albumu," prezradila Perry v rozhovore pre MTV News. Fanúšikovia zamilovaných balád si však budú musieť počkať, momentálne sa internetom šíri tanečná hymna Walking On Air.


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk), archív Hudba.sk
Foto: AP Photo/MTV, Dario Cantatore

Súvisiaci interpreti: Katy Perry