Dánska popová a soulová kapela Lukas Graham prichádza s novou piesňou Love Someone. Nová platňa nazvaná 3 (The Purple Album) vychádza 26. októbra. V novom singli Lukas Forchhammer spieva o láske, ktorú podľa vlastných slov "necítil nikdy predtým".

Ako vždy otvorene hovorí o svojich emóciach, tentokrát sa otvára so svojou láskou k snúbenici a ich malej dcérke Viole. O tom, ako sa snaží skĺbiť životný štýl hudobníka a neustále koncertovanie s novou rolou otca, je aj celý chystaný album. Podieľali sa na ňom aj jeho dlhoroční priatelia, producenti Morten "Rissi" Ristorp a Morten "Pilo" Pilegaard. Lukas Graham ostáva aj naďalej verný svojmu pozitívnemu pop-soulu a z jeho melodickej hudby vyžaruje neha a úprimnosť. K piesni Love Someone natočil aj dojemné video, kde vyzýva milovať svojich blízkych a šíriť lásku vôkol seba.


Lukas Graham prerazil v roku 2016 s hitom 7 years, ktorý sa sa stal hitom a umiestnil sa na prvých priečkach v trinástich krajinách sveta. Získal hneď tri nominácie cien Grammy. Úspešný debut, ktorý Graham venoval svojmu zosnulému otcovi, získal pozitívny ohlas veľkých hudobných titulov ako The New York Times, Rolling Stone alebo Billboard a urobil z Lukasa Grahama jedného z najpopulárnejších európskych umelcov v Amerike a na celom svete.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music.