Slovenský hudobník, skladateľ, producent a majster gitarového umenia využije svoje multiinštrumentálne schopnosti a predstaví v rámci Tour 2019 svoj nový sólový program.

Andrej Šeban svoje prvé sólové turné od roku 2011 odštartuje už o týždeň, v stredu 6. novembra, v Martine a celkovo navštívi sedem miest od Košíc po Bratislavu. Návštevníci koncertov sa môžu tešiť na nevšedné úpravy najkrajších slovenských ľudoviek, známych Andrejových pesničiek a nebude chýbať ani priestor pre improvizáciu, ktorá je vždy originálnym a neopakovateľným zážitkom pre umelca aj publikum. 

Termíny Andrej Šeban Solo Tour 2019:

6. 11. - Martin, Bar Museum
7. 11. - Košice - Fuga
13. 11. - Modra - Kino Mier
21. 11. - Bratislava - SD Nivy (Kino Nostalgia)
22. 11. - Zvolen - Dom Kultúry ŽSR
27. 11. - Pezinok - Dom kultúry
28. 11. - Nové Mesto nad Váhom, Blue Note

SÚŤAŽ: Lístky na turné môžete vyhrať v našej súťaži na Facebooku.


57-ročný hudobník, ktorý počas svojej 40-ročnej kariéry hral a spolupracoval s takými ikonami slovenskej scény, ako sú Dežo Ursiny, Pavol Hammel, Richard Müller, Marika Gombitová, Peter Lipa, Robo Grigorov, Marián Varga, Vladimír Godár, Peter Breiner, Oskar Rózsa a mnohými ďalšími, tento rok svoju bohatú diskografiu rozšíril o nový trojalbum Triplet.

Na konte má aj oceňované sólové nahrávky Bezvetrie (2000) a Časozber (2011), či dva albumy s kultovou kapelou Free Faces, v ktorej bol zakladajúcim členom. V posledných rokoch spolupracoval najmä s mladou generáciou hudobníkov, s ktorými ako Andrej Šeban Band absolvovali niekoľko koncertných turné.

Redakciu Hudba.sk informoval manažér Andreja Šebana Tomáš Lukačka z OZ Euforion. Tlačovú správu sme upravili a doplnili. Všetky podrobnosti nájdete na stránkach www.andrejseban.com a Facebook.com/sebanandrej.

Foto: Boris Németh

Súvisiaci interpreti: Andrej Šeban