Dnes vydáva slovenská speváčka žijúca v Holandsku Petra Jordan singel Let Love, ktorý je zároveň prvou skladbou z pripravovaného živého akustického EP Surrender. EP, ktoré nahrala ako audio-vizuálny projekt v Belgicku, produkoval etablovaný sierraleonský spevák, producent a autor Bai Kamara Jr. žijúci v Bruseli.

"Jedna z najväčších slobôd, ktorú som kedy našla, spočíva v oslobodení sa od názoru ostatných. Výzva každého umelca, či človeka, ktorý ide za svojím snom, je zdieľať svoju tvorbu s publikom a zároveň nebyť naviazaný na to, či si získa obdiv alebo uznanie. V momentoch, keď som sa stretla s odmietnutím, či kritikou, som našla oporu práve v (seba)úcte a (seba)láske a to inšpirovalo skladbu Let Love," hovorí Petra Jordan o svojom novom singli. Skladba je sprevádzaná videom a je dostupná na všetkých streamingových platformách.


Kľukaté cesty odhodlanej Košičanky ju neviedli len po rôznych krajinách sveta vrátane Kuvajtu, USA, či Belgicka, ale aj po vnútornom svete sebapoznávania prostredníctvom meditácie, jogy či introspekcie. Práve uvedomenie si tohto vnútorného "cestovania" sú podnetom mnohých Petriných textov, ako aj EP Surrender, ktoré vyjde v marci 2021. EP bolo nahrané ako živé sólo vystúpenie v divadle Columban vo Wavri v Belgicku a jeho výsledkom sú štyri skladby, každá s vlastným videom.

V roku 2017 Petra nezávisle zorganizovala turné po USA a v minulosti patrila medzi víťazov talent šou v USA aj na Slovensku. Pôsobí prevažne na scéne v Beneluxe avšak v budúcnosti plánuje organizovať viac koncertov aj na Slovensku. V blízkej budúcnosti sa môžu jej priaznivci tiež tešiť na sériu mini koncertov streamovaných z jej domáceho štúdia v Holandsku pod názvom At Home with Petra Jordan.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Petra Jordan. Text správy sme upravili.