Slovenská speváčka Barbora Hazuchová býva koncom roka vždy smutná. "Ja som obrovský melancholik. Vždy, keď sa niečo končí, je mi smutno. Z toho dôvodu nemám rada Silvester, pretože ma núti spomínať na to všetko krásne, čo som počas roka zažila, a potom mi je za tými chvíľami smutno. Začarovaný kruh," zasmiala sa v rozhovore pre agentúru SITA.

"Každopádne, zostalo mi ešte veľa cieľov, ktoré sa mi v tomto roku nepodarilo splniť. Jedno z najväčších nesplnených prianí je vydať vlastný album, na ktorom stále pracujem. A s tým súvisí ďalšie prianie - aby ľudí oslovil a bavilo ich počúvať ho," podotkla speváčka, ktorá ani počas sviatkov nelenila a s priateľom Marekom absolvovala niekoľko koncertov.

Vianoce však strávila so svojou najbližšou rodinou, pričom sviatky si užila najmä s bratom, ktorý je väčšinu roka v zahraničí, a vychutnala si tiež výborné domáce jedlo. "Nakoľko mama pochádza z východu, počas Vianoc každý rok dodržiavame ich tradície. Kapustnica bez kapusty, ryba so zemiakovým šalátom a oplátky s medom a cesnakom ako predjedlo. A bobáľky ako dezert. Ale najradšej zo všetkého mám to hladovanie počas dňa. Potom sa na tú večeru tešíte desaťkrát viac a ako to jedlo božsky chutí," uzavrela.


Zdroj: SITA
Foto: Katarína Orešanská