Kapela Virvar vydala počas sviatkov prvý singel z pripravovaného druhého albumu. Po vyše ročnej odmlke, dávajú bodku za turbulentným rokom roztancovanou novinkou Len ty. Pri jej realizácií vsadili na osvedčenú spoluprácu s Môlča records bratov Bošeľovcov, ktorí sa postarali o hudobnú produkciu singla, ako aj o jeho video podobu.

"S novou piesňou prichádza aj nový zvuk, na ktorom bude postavený celý náš album. Skladba hovorí o tom, že je najdôležitejšie čo vieš a čo robíš len ty. Videoklip k nej predstavuje farebnosť a pestrosť, ktorá je spojená s pripravovaným albumom," približuje gitarista a textár kapely Marek Vojtko. Na druhý album fanúšikov navnadili už tri predchádzajúce videoklipy k piesňam Koniec leta, Zase spolu a Svetlá lámp, ktoré naznačujú progres v tvorbe kapely a nechávajú poslucháčov v očakávaní, ako bude druhý album asi znieť.


Kremnická skupina Virvar vznikola v roku 2011. Po viacerých úspechoch na celoslovenských detských a mládežníckych hudobných súťažiach vydali v roku 2017 svoj debutový album Generácia, z ktorého vzišlo 5 videoklipov. V roku 2018 sa kapela stala držiteľom ocenenia Najlepší mladý interpret Slovenskej hudobnej ligy.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol za kapelu Virvar Marián Vojtko. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: archív skupiny