Americká speváčka Madonna prvýkrát zaspieva svoju novú skladbu Give Me All Your Luvin' vo štvrtok počas speváckej šou American Idol. Oficiálny dátum vydania nového singla je piatok 3. februára.

Skladba sa objaví na pripravovanom albume slávnej speváčky s názvom MDNA. Speváčka nedávno hovorila i o spolupráci s producentom Williamom Orbitom, s ktorým pracovala na albume Ray Of Light (1998). "Pracovali sme spolu toľko rokov, že už vlastne dokončujeme vety toho druhého," povedala 53-ročná hudobná hviezda. "Pozná môj vkus a vie, čo sa mi páči. Keď sa spolu dostaneme do štúdia, dejú sa zázraky," dodala.

Kráľovná popu sa predstaví i počas polčasovej prestávky tohtoročného Super Bowlu spolu s extravagantnou dvojicou LMFAO. MDNA bude už jej 12. štúdiovkou po albumoch ako Madonna (1983), Like a Virgin (1984), Like a Prayer (1989), Music (2000) či Hard Candy (2008).

Madonna nedávno získala svoj druhý Zlatý Glóbus, keď v kategórii Najlepšia pôvodná pieseň zvíťazila jej skladba Masterpiece, ktorú napísala pre svoj film W.E. spolu s Julie Frost a Jimmym Harrym.

Madonna - Masterpiece

Informácie pochádzajú z webstránky Nme.com.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Jonathan Short (1), AP Photo/Joel Ryan (2-4)

Súvisiaci interpreti: Madonna