Mafia Corner predstavil ďalšiu zo svojich tanečných prerábok notoricky známych slovenských hitov. V novinke s názvom Sklíčka si producent Michal Marušin alias Mike vypožičal refrén zo skladby Ty, ja a môj brat od skupiny Modus. K tomu pridal svoj východniarsky rap a so spevom mu už tradične pomohla Stefi.

Fanúšikovia si k novinke môžu pozrieť aj videoklip, dvojica v ňom prezentuje skladbu v spoločnosti niekoľkých tanečníc. "Spoločným zámerom bolo prejaviť úctu pôvodným autorom a primiešať tam niečo, čo je blízke mladším generáciám," uviedol na margo piesne Mike.

Nejde síce o nič prudko originálne, no aspoň to nie je také nevkusné, ako keď v spolupráci s Nikou Karch a raperom Suverenom sprznil Čerešne Jara Filipa. Alebo možno je, len už sme si zvykli.


Značka Mafia Corner vznikla v roku 2013 ako spoločný projekt producentov Randyho Gnepu a Toy Boya známeho aj pod menom Mike. Randy Gnepa však pre pracovnú vyťaženosť už nie je jeho súčasťou.

Formácia spolupracovala napríklad s Petrom Lipom, Jarom Smejkalom, Cigánskymi diablami alebo Dominikou Mirgovou. Mafia Corner vo svojej tvorbe mieša prvky svetovej tanečnej hudby so slovenskými popovými aj ľudovými šlágrami.

Pôvodná verzia piesne od Modusu:


Text: Hudba.sk (zdroj: SITA - Mafia Corner, archív)
Foto: Jozef Kadela

Súvisiaci interpreti: Mafia Corner, Modus