Frontman americkej rockovej kapely Jane's Addiction Perry Farrell zverejnil skladbu Pirate Punk Politician. Je to zároveň prvý singel a prvá ukážka z jeho očakávaného albumu Kind Heaven, ktorý sa dostane na trh 7. júna.

Celkovo bude obsahovať deväť skladieb. Na príprave nahrávky sa podieľali aj Taylor Hawkins, Tommy Lee, Matt Chamberlain, Dhani Harrison, Elliot Easton, Mike Garson alebo Chris Chaney z Jane's Addiction. Na aranžmánoch pre orchester pracoval Harry Gregson-Williams. Bude to spevákov prvý sólový album od nahrávky Song Yet to Be Sung (2001).


Jane's Addiction vznikli v roku 1985 a debutovali o dva roky neskôr eponymnou live nahrávkou. V roku 1988 potom vydali štúdiovku Nothing's Shocking, po ktorej nasledovali albumy Ritual De Lo Habitual (1990), Strays (2003) a The Great Escape Artist. (2011). Okrem toho majú na konte kompilácie Live And Rare (1991), Kettle Whistle (1997), Up From The Catacombs: The Best Of Jane's Addiction(2006), boxset A Cabinet Of Curiosities (2009) či záznam Live in NYC (2013). Päť razy ich nominovali na cenu Grammy.
  
Zdroj: SITA (Loudersound.com, archív)
Foto: Facebook.com/perryfarrell

Súvisiaci interpreti: Perry Farrell