Predpredaj.sk / Reklamná správa - Jar je v plnom prúde, o čom svedčí aj pestrá ponuka podujatí, ktoré na nás čakajú v priebehu celého mesiaca. Koncertami, divadelnými predstaveniami aj podujatiami pre deti máme nabitý celý bláznivý apríl.

V tomto článku nájdete výber toho najlepšieho z ponuky Predpredaj.sk na apríl. Stačí si vybrať a vyraziť za neopakovateľnými zážitkami. 

Kali & Peter Pann + Majk Spirit

Fanúšikov hip hopu určite poteší spoločné turné dvojice Kali & Peter Pann s Majkom Spiritom, ktorým sa o warm-up postará DJ Hajtkovič spolu s Hypemanom Osťom. Dvaja z najvýraznejších predstaviteľov domácej scény spojili sily a vyrazili na turné po Slovensku. Obaja pravidelne vypredávajú koncertné sály a kluby, preto odporúčame nečakať s kúpou vstupenky na poslednú chvíľu. Nájdete ich na Predpredaj.sk.

Korben Dallas

Populárni Korben Dallas budú aj v apríli pokračovať so svojim jarným turné k aktuálnemu albumu Deti rýb a zastavia sa napríklad v Púchove, vo Zvolene, v Bratislave a záverečný koncert bude v Ružomberku. Okrem nových skladieb určite na koncertoch zaznejú aj všetky najznámejšie hity kapely, ako Otec, Za sklom alebo Dvere. Vstupenky kúpite na Predpredaj.sk

Para - Na Ceste Tour 2023

Na ceste je názov klubového turné bratislavskej kapely Para, ktoré bude mať 8 zastávok počas celého apríla. Koncertný repertoár bude tvoriť prierez hitov vrátane nových skladieb, ktoré Para nahráva na svoj pripravovaný album. V koncertnej zostave samozrejme nebude chýbať charizmatický spevák Lasky, či primátor Bratislavy Matúš Vallo. Vstupenky sa míňajú raketovou rýchlosťou, zabezpečte si svoje včas exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

LEVANDULOVÁ - Najkrajšie piesne Hany Hegerovej

Aj v roku 2023 môžete opäť zažiť tento jedinečný program, a to vo vybraných šiestich mestách na Slovensku. V predstavení LEVANDULOVÁ - Najkrajšie piesne Hany Hegerovej zaznejú v prevažnej miere piesne z repertoáru prvej dámy česko-slovenského šansónu Hany Hegerovej, ale aj ďalšie nádherné piesne z autorskej dielne Petr Hapka - Michal Horáček v interpretácii Zuzany Krónerovej, Zuzany Mauréry, Lucie Šoralovej, Richarda Müllera a Petra Maláska. Lístky na všetkých 6 koncertov nájdete iba v sieti Predpredaj.sk.

Paci Pac

Deťmi obľúbení Paci Pac pokračujú v turné k novému CD a DVD To najlepšie deťom. Môžete sa tešiť na premiéru nového živého predstavenia plného farebných kostýmov a veselých postavičiek z obľúbených pesničiek. Nebude chýbať dupajúci Slon, Levík vegetarián, Pán Trampolíni z Talianska, dokonca príde aj pán traktorista a nezabudneme si zatlieskať na Ťapi ťap alebo si poriadne zaskákať na pesničku Dedoles. Lístky si môžete kúpiť v sieti Predpredaj.sk.

Hanička a Murko

Malá speváčka Hanička a jej kocúrik Murko pozývajú všetky deti na svoje nové pesničkové predstavenie. Čakajú na vás aj ich zvierací kamaráti v životnej veľkosti ako Opička, Capko, Červík alebo Žabka a 12 obľúbených pesničkových hitov. Vystúpenie Haničky a Murka je kombináciou živého a dynamického koncertu a divadla. Haničku a Murka tradične sprevádza aj ich veľká kamarátka Sofi alebo Paťka, ktorá bude s nimi a so zvieracími kamarátmi spievať, tancovať a pomáhať im urobiť z vystúpenia ozajstnú šou! Kliknite sem a objavte ich predstaveniami nabitý aprílový kalendár.

Kataklysm a Soilwork

Eventová agentúra A & P Media Productions ohlasuje koncertnú lahôdku, ktorá poteší všetkých metalistov. Svoje sily na pripravovanom európskom turné spojili kanadskí deatheri Kataklysm a švédski melodic groove metalisti Soilwork. Slovenskí fanúšikovia sa môžu tešiť, že toto turné bude mať zastávku aj na Slovensku, a to 16. apríla v bratislavskom MMC. Obe kapely na ich druhej časti tohto co-headline turné bude sprevádzať fínska melodic death metalová kapela  Horizon Ignited. Vstupenky sú ešte stále za zvýhodnenú sumu v sieti Predpredaj.sk.

Taký bol Freddie Mercury, Peter Freestone

Peter Freestone stál po boku Freddieho Mercuryho dlhých dvanásť rokov, počas ktorých spoločne zažili veselé i tragické momenty. Na svoju pozíciu osobného asistenta speváka legendárnych Queen príde zaspomínať už 28. apríla do domu kultúry Cultus Ružinov. Peter so sebou privezie ukázať množstvo fotografií z jeho osobného archívu, ktoré zatiaľ nikde neukazoval, a porozpráva o natáčaní oscarového filmu Bohemian Rhapsody, kde pôsobil ako poradca režiséra Bryana Singera. Vstupenky kúpite na Predpredaj.sk.

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)