Slovenská speváčka Kristina Tran zverejnila druhý videoklip z nedávno vydanej EP nahrávky Flow. Vznikol k energickej skladbe Zviera a Kristína v ňom prekvapuje svojou divokosťou, ktorú pri nakrúcaní nechala preniknúť na povrch.


Na skladbe spolupracovala s jej dvorným hudobným producentom Matejom Miklošom alias LilMaxx, s ktorým vytvorili úplne inú skladbu, než na aké boli poslucháči u Kristiny Tran zvyknutí. Speváčka ňou chcela prebudiť svoju živelnosť a to sa jej podarilo nielen v skladbe ale aj vo videoklipe.

"Pesnička Zviera je pre mňa najzásadnejšia z celého EP, pretože vo mne zapálila opäť ten vnútorný plameň, ktorý počas lockdownu pomaly vyhasínal. Podnet prišiel aj vďaka nášmu psovi, ktorého sme vzali z útulku a inšpirovala ma hlavne tá jeho prirodzená divokosť. No a pri natáčaní klipu sa zobudila aj vo mne," hovorí Kristina Tran.

"Točili sme v januári v nádhernom kaštieli vo Voderadoch, ktorý sa renovuje a teplota v ten deň bola asi -2°C, čiže doslova som až išla vypluť dušu. Ale vďaka úžasnému tímu na sete a pár ohrievačom sme to zvládli a je z toho krásny výsledok," spomína speváčka na nakrúcanie videoklipu, ktorý režíroval Peter "Peso" Dráb.


Pesničku spolu s celým EP Flow nájdete na všetkých digitálnych hudobných platformách.

Prečítajte si tiež:

Kristina Tran: Vďaka nekonečným lockdownom som dostala veľký kreatívny impulz

Kristina Tran pokrstila svoje nové EP špeciálnou módnou kolekciou

Informácie a fotografie z nakrúcania redakcii Hudba.sk poskytla manažérka speváčky Andrea Turčina. Správu sme upravili.